Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Ανακοίνωση για την προϋπηρεσία των αναπληρωτών



Β ΕΛΜΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Αρ. Πρωτ. :   26/26 -04-2017

Ανακοίνωση για την προϋπηρεσία των αναπληρωτών

OXI ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ!
Να  προσμετρηθεί ΟΛΗ  η προϋπηρεσία  του  σχολικού έτος 2016-2017!
Άλλη μια έκπληξη περίμενε τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς στη δύση του τρέχοντος σχολικού έτους. Η φαεινή ιδέα κληθούν οι αναπληρωτές να καταθέσουν αίτηση για την κατάρτιση   πινάκων κατάταξης τους  για πρώτη φορά στα μέσα του Απρίλη ( και όχι  μετά το πέρας του σχολικού έτους όπως ήταν η μέχρι τώρα πρακτική) και μάλιστα με την επισήμανση  ότι δεν θα υπολογιστεί  η προϋπηρεσία των  δύο τελευταίων  μηνών του τρέχοντος σχολικού έτους , έρχεται να αναστατώσει, για άλλη μια φορά, τις ζωές μας.
Για τη δήλωση προτίμησης περιοχών που μας ζητούν ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ να κάνουμε, μεταξύ άλλων  παραμέτρων  που λαμβάνουμε υπόψη, όπως η απόσταση από τον τόπο κατοικίας μας ή τα μεταφορικά, είναι και η μοριοδότηση στους πίνακες προϋπηρεσίας.  Μεταβάλλοντας την παράμετρο αυτή “ανακατώνουν”  αυθαίρετα τους πίνακες και αδικούν συναδέλφους που παίρνουν ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ νέες αποφάσεις για την ,έτσι και αλλιώς, νομαδική ζωή που κάνουν. Για μια ακόμα φορά το Υπουργείο βάλλει το ίδιο την αξιοπιστία του.
Να σημειωθεί ότι υπάρχουν συνάδελφοι που προσλήφθηκαν πρόσφατα και επιλέξανε να αφήσουν τις δουλειές και τις οικογένειες τους για να διεκδικήσουν έστω και ελάχιστα μόρια προκειμένου να βελτιώσουν τη θέση τους στους πίνακες. Ακόμη, υπάρχουν συνάδελφοι που υπηρετούν σε δυσπρόσιτα σχολεία και έτσι χάνουν διπλάσια μόρια τη στιγμή που η διπλή μοριοδότηση αποτέλεσε κριτήριο στην δήλωση προτίμησης τους.

Παρακαλούμε, όχι άλλα παιχνίδια στην πλάτη μας.
Η αδιοριστία χρόνων ταλαιπωρεί εμάς, τις οικογένειες μας και τους μαθητές.
Η μόνιμη και σταθερή δουλεία είναι δικαίωμα μας.
Η μονιμοποίηση όλων  των αναπληρωτών εκπαιδευτικών   είναι δικαίωμα των μαθητών.
Δεν κάνουμε πίσω από αυτό.
Η ελαστική απασχόληση με την οποία μας καταδικάζετε δεν θα γίνει ευκαιρία για παραπέρα ταλαιπωρία μας. Δεν δεχόμαστε να γίνουμε λάστιχο.
Να επανέλθει η προσμέτρηση ΟΛΗΣ της προϋπηρεσίας του σχολικού  έτους 2016-2017.
ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΡΙΑΡΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου