Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

ΑΠΕΡΓΙΑ - ΑΠΟΧΗ

 

Β΄ ΕΛΜΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ     

EMAIL: BELMEDWD@GMAIL.COM   BLOG: HTTP://B-ELME-DWD.BLOGSPOT.GR/ 

                                                                                                                ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 59/28-2-2021

Εσωτερική και Εξωτερική αξιολόγηση των σχολείων

Συντριπτικό  ΟΧΙ στην κυβερνητική κοροϊδία,τον εμπαιγμό ,τον εκφοβισμό !

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες συναδέλφους σε όλη την Ελλάδα, που παρά την προσπάθεια εκφοβισμού και τρομοκράτησης από την κυβέρνηση και ορισμένα στελέχη εκπαίδευσης, συμμετέχουν μαζικά στην απεργία – αποχή από την «εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση» που αποφάσισαν ΔΟΕ και ΟΛΜΕ!

Χιλιάδες Σύλλογοι Διδασκόντων σε όλη την Ελλάδα στηρίζουν τη συλλογική δήλωση των Ομοσπονδιών για απεργία – αποχή με συντριπτικές πλειοψηφίες.  Μια  σειρά σχολεία  και  της  περιοχής  μας ,  συμμετέχουν  στην  απεργία – αποχή:

ΕΠΑΛ  Κω    ,  Εσπερινό Γυμνάσιο  -Λ. Τ. Κω

Γυμνάσιο  Ζηπαρίου  Κω ,   ΓΕΛ  Ζηπαρίου  Κω

ΓΕΛ   Λέρου        ,  Γυμνάσιο - Λ.Τ.  Νισύρου

Γυμνάσιο – Λ.Τ. Αστυπάλαιας , EΕΕΕΚ Κω

Και  συνεχίζουμε!!!

Οι εκπαιδευτικοί για μια ακόμα φορά δώσαμε ηχηρή απάντηση στην κυβέρνηση της ΝΔ και το Υπουργείο Παιδείας, που από τη μία κρατά κλειστά τα σχολεία και από την άλλη αξιοποιεί την πανδημία έτσι ώστε να ξεδιπλώνει μια άνευ προηγουμένου επίθεση στα εργασιακά και μορφωτικά δικαιώματα, στις συνδικαλιστικές και δημοκρατικές ελευθερίες.

Οι εκπαιδευτικοί με τη συλλογική μας στάση απαντάμε στην κυβερνητική κοροϊδία και τον εμπαιγμό, δηλώνουμε την αποφασιστικότητά μας να μην επιτρέψουμε την παραπέρα υποβάθμιση των μορφωτικών και εργασιακών δικαιωμάτων. Δοκιμάζουμε την ανυπέρβλητη δύναμη του συλλογικού αγώνα, που έχει στο επίκεντρο τα σύγχρονα μορφωτικά δικαιώματα της νέας γενιάς!

Νιώθουμε υπερήφανοι και πιο δυνατοί!

Σε αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανένας, τη δίνουμε όλοι μαζί, από τον συνάδελφο συμβασιούχο, που μπορεί να δουλεύει για πρώτη φόρα στην εκπαίδευση, μέχρι αυτόν που είναι έτοιμος να βγει στη σύνταξη.. Αποδείχθηκε ότι όταν σηκώνουμε το κεφάλι απέναντι σε οποιαδήποτε κυβέρνηση, που υποβαθμίζει τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών και χτυπάει τα εργασιακά μας δικαιώματα, έχουμε αποτελέσματα.

Η μάχη θα είναι σκληρή, η «αξιολόγηση» στην εκπαίδευση είναι στρατηγική επιλογή της Ε.Ε., εφαρμόζεται εδώ και χρόνια σε πολλές χώρες, με τραγικές συνέπειες για μαθητές και εκπαιδευτικούς, προωθείται διαχρονικά από όλες τις κυβερνήσεις στην Ελλάδα από το 1990 και μετά.

    Καλούμε όλους τους συναδέλφους, με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, ενωμένοι να φτάσουμε τη μάχη μέχρι τέρμα

                    O ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                     Σ. ΚΡΙΑΡΑΣ                                                  Α. ΔΑΒΙΔΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου