Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Καταγγελία για φασιστική επίθεση σε αγωνιστή φοιτητή


email: belmedwd@gmail.com                                    blog: http://b-elme-dwd.blogspot.gr/

Β ΕΛΜΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Αρ. πρωτοκόλλου: 53/03-11-2018

Θέμα: Καταγγελία για φασιστική επίθεση σε φοιτητή, μέλος των ΕΑΑΚ και της νΚΑ

Την Κυριακή 28/10, τρεις φασίστες έστησαν ενέδρα και επιτέθηκαν σε αγωνιστή της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αριστερής Κίνησης ΑΕΙ-ΤΕΙ (φοιτητική παράταξη) και μέλος της νεολαίας ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, λίγη ώρα μάλιστα πριν από προγραμματισμένη εξόρμηση στο Νέο Κόσμο στην Αθήνα για την πανεκπαιδευτική κινητοποίηση της Δευτέρας 29/10. Ο φοιτητής είχε απειληθεί και στο παρελθόν από τη συγκεκριμένη ομάδα φασιστών, αλλά δεν τρομοκρατήθηκε. Παρ’ όλες τις συνεχιζόμενες απειλές, συνέχισε τη δράση του. Αυτό εξόργισε τους φασίστες και προχώρησαν σε θρασύδειλο χτύπημα, στήνοντας ενέδρα.
Η επίθεση δεν είναι τυχαία. Πραγματοποιείται τη στιγμή που το φοιτητικό και μαθητικό κίνημα κινητοποιούνται ενάντια στις αντιδραστικές αναδιαρθρώσεις που ετοιμάζει η κυβέρνηση. Στόχος της επίθεσης είναι να τρομοκρατήσει το λαό και τους αγωνιστές. Είναι όμως βαθιά γελασμένοι!
Το εργατικό και νεολαιίστικο αντιφασιστικό κίνημα θα ξεριζώσει τα φασιστικά αγριόχορτα από τις γειτονιές μας. Η άνοδος των αγώνων, των εργατικών διεκδικήσεων και της λαϊκής πρωτοβουλίας θα είναι η καλύτερη απάντηση σε αυτούς που με τέτοιες μεθόδους επιχειρούν να σπείρουν την τρομοκρατία και την απογοήτευση. Θα αποτύχουν για μία ακόμη φορά!

Και τότε και τώρα και όπως το ’40 τη φτώχεια και το φασισμό θα πολεμάμε πάντα!


Για το ΔΣ

   Ο πρόεδρος               Ο γραμματέας

            Στέλιος ΚΡΙΑΡΑΣ     Σταμάτης ΚΟΥΡΟΥΠΗΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου