Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Β΄ ΕΛΜΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

Η Β΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την πρωτοφανή στα παγκόσμια χρονικά απόφαση της κυβέρνησης για το κλείσιμο της ΕΡΤ, που θα σημάνει σε πρώτη φάση την απόλυση 2800 εργαζομένων. Η κυβέρνηση με πράξη νομοθετικού περιεχομένου αποφασίζει το κλείσιμο ή τη συγχώνευση δημόσιων οργανισμών και φορέων.

Όλοι εμείς οι επιστρατευμένοι καθηγητές και καθηγήτριες συμμετέχουμε στην 24ωρη απεργία, που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 13 Ιουνίου, ως ένδειξη έμπρακτης συμπαράστασης στον απεργιακό αγώνα των εργαζομένων στα ΜΜΕ.

Σπάμε την επιστράτευση, συμμετέχουμε στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Σήμερα είναι αυτοί, αύριο θα είμαστε εμείς με υπεραριθμίες, υποχρεωτικές μεταθέσεις και απολύσεις. Καταλάβαμε τη «δημοκρατία» τους με την προληπτική επιστράτευση, βλέπουμε το «κράτος δικαίου» με τις απολύσεις.

Ζητάμε από όλους τους εργαζόμενους να στηρίξουν τον αγώνα για το αγαθό της δημόσια ενημέρωσης, για το δικαίωμα στην εργασία.

Ζητάμε από την ΟΛΜΕ να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να προτείνει άμεσα συγκεκριμένο σχέδιο δράσης με γενικές συνελεύσεις και κινητοποιήσεις. Να καλέσει άμεσα τον κλάδο στην αυριανή απεργία.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                                                                       Η Γραμματέας
Κριαράς Στέλιος                                                                                Ρώϊμπα Φωτεινή





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου