Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Μαθητική μουσική εκδήλωση για το προσφυγικό.


Β ΕΛΜΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ



Ανακοίνωση



Η  Β΄ ΕΛΜΕ  Δωδεκανήσου, με αφορμή τις επικίνδυνες εξελίξεις στην περιοχή μας, τους συνεχιζόμενους πολέμους που αυξάνουν τις προσφυγικές ροές, την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, το κλείσιμο των συνόρων με ευθύνη της Ε.Ε. που εγκλωβίζουν τους πρόσφυγες και μετανάστες στην χώρα μας, αποφάσισε να διοργανώσει εκδήλωση:

ΕΙΡΗΝΗΣ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ

Την Παρασκευή 1η Απρίλη στην αίθουσα εκδηλώσεων «Ε. Παλληκαρίδη» του 1ου Γυμνασίου ΚΩ στις 7 μ.μ.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει τραγούδια και ποιήματα που θα αποδώσουν μαθητές των γυμνασίων και λυκείων όλου του νησιού της Κω. Θεωρούμε πολύ σημαντικό να ακουστεί ένα βροντερό ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, από την νέα γενιά, τους μαθητές μας. Καλούμε σε αυτή την εκδήλωση όλους τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, όλους τους μαζικούς φορείς της Κω κάθε πολίτη, φίλο της ειρήνης.

            Στην εκδήλωση θα γίνει και συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, είδη υγιεινής και καθαριότητας) για τους πρόσφυγες που βρίσκονται στο νησί μας.

            Όσοι μαθητές - μαθητικά μουσικά σχήματα θέλουν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα της εκδήλωσης, καλούνται σε συνάντηση προετοιμασίας, την Τετάρτη 23 Μάρτη, στο 1ο Γυμνάσιο Κω, στις 7 το απόγευμα.



                            Ο Πρόεδρος                                                                         Ο Γραμματέας

                       Ρούσσος Μιχάλης                                                                   Κριαράς Στέλιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου