Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Δευτέρα 9/9/2013

Β΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου
belmedwd@hotmail.com
belmedwd@gmail.com
http://b-elme-dwd.blogspot.gr/

Ανακοίνωση για τις τοποθετήσεις (5)

Δύο μέρες πριν τον αγιασμό, ανακοινώθηκαν νέα λειτουργικά κενά στο νομό Δωδεκανήσου και οι συνάδελφοι που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ, καλούνται σε λιγότερο από 24 ώρες να δηλώσουν τις προτιμήσεις τους, όχι μόνο στην περιοχή που είναι διορισμένοι, αλλά σε όλες τις περιοχές του νομού.
Η Β΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου ζητάει από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου και το ΠΥΣΔΕ Δωδεκανήσου να ελέγξει πολύ προσεκτικά τα κενά που έχουν δοθεί, καθώς και τη δυνατότητα να δοθούν επιπρόσθετα κενά. Επίσης να δοθεί μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο, όχι μόνο για τον έλεγχο των κενών, αλλά στους συναδέλφους για να προχωρήσουν στις επιλογές τους.
Εφιστούμε ιδιαίτερα την προσοχή, καθώς πρωταρχικό μέλημα είναι να παραμείνουν οι συνάδελφοι στην περιοχή που καλύπτουν πάγιες λειτουργικές ανάγκες, να μην ταλαιπωρηθούν με μετακινήσεις και στη συνέχεια προκύψουν ενδεχομένως κενά στην περιοχή απ΄ όπου αποχωρήσουν.
Ζητάμε από τους συναδέλφους να έρθουν σε επαφή με το Δ.Σ. της Β΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο σχετικό ζήτημα.    



ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                            Η Γραμματέας
 Κριαράς Στέλιος                                                      Ρώϊμπα Φωτεινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου